Hautakivet hautaustoimistostamme Vantaalta

Ota yhteyttä

Toimistollamme Vantaalla on laaja hautakivien näyttely, ja suunnittelemme asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaisen muistomerkin.

Meiltä Suomen Kivivalmiste Oy:n hautakivet.

Yksilölliset hautakivet

Yhdessä suunnitellen läheisenne muistolle syntyy kaunis, yksilöllinen sekä korkealaatuinen hautakivi. Suunnittelupalvelumme on apunasi hautamuistomerkin suunnittelussa ja hankinnassa alusta loppuun saakka. Suunnittelemme Suomen Kivivalmiste Oy:n hautakiviä aina yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Laadukas työ ja palvelu ovat ensisijaiset tavoitteemme.

Vanhojen hautakivien työt

Hautakiven pinta likaantuu ja kaiverrukset kuluvat ajan saatossa. Hautamuistomerkki voidaan kuitenkin entisöidä. Entisöitäessä hautakiven pinta ja kaiverrukset puhdistetaan huolellisesti ja vanhat pintakäsittelyt uusitaan. Myös kaiverrusten värin vaihto on mahdollista entisöinnin yhteydessä. Esimerkiksi aiemmin kullatut tekstit voidaan hopeoida. 

Muistomerkki voi kaivata myös esimerkiksi oikaisua tai lisänimiä. Arvioimme ja suunnittelemme mielellämme vanhalle muistomerkille soveltuvat kunnostustyöt. Hautakiven pinta voidaan myös tarvittaessa hioa, jolloin kaikki kaiverrukset tehdään uudelleen. Näin voidaan saada lisää tilaa tulevillekin kaiverruksille tai laatoille.